fSite-kotisivupaketti

fSite on useiden vuosien kehitystyön tuloksena syntynyt täyden palvelun kotisivupaketti, joka sisältää yksilöllisen, yrityksenne ilmeeseen sopivan ulkoasun sekä helppokäyttöisen ja joustavan julkaisujärjestelmän. Julkaisujärjestelmän avulla  sivujen sisältöä on helppo muokata ja sivustoa laajentaa tarpeiden mukaan.

 

Miksi fSite-kotisivupaketti?

Avaimet käteen -toimitus, helppoa!

fSite-kotisivupaketti toimitetaan ns. avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme toiveidenne pohjalta kaikki yksityiskohdat teknisistä konfiguraatioista visuaalisiin yksityiskohtiin. Kertokaa meille tarpeenne, toiveenne ja visionne, me toteutamme ne.

Yrittäjän täysvaltainen nettipaketti

fSite-kotisivupaketti sisältää kaiken, mitä yritys tarvitsee tehokkaaseen verkkoviestintään: hostingin (www-osoite ja kotisivutila), hakukoneoptimoidut kotisivut ja sähköpostin. Lisäksi palveluun voidaan liittää esimerkiksi facebook-sivu ja googlen mainostus- ja kävijäseurantaohjelmat.

Sivuston ylläpito julkaisujärjestelmällä

Kotisivupaketin ydin on fSite-julkaisujärjestelmä, jolla sivujen sisältöjen, kuvien ja tiedostojen hallinta tapahtuu. Julkaisujärjestelmää käytetään tavallisella www-selaimella ja sen käyttö ei vaadi erityistä teknistä osaamista, tekstinkäsittelyn perustaidot riittävät mainiosti ja lisäksi me vielä koulutamme sivuston ylläpitäjän käyttämään julkaisujärjestelmää. Ominaisuuksiltaan monipuolisella julkaisujärjestelmällä sivustoa on helppo pitää ajantasaisena ja laajentaa tarpeen niin vaatiessa.

fSite - selkeä, helppokäyttöinen ja joustava

fSite-kotisivupaketti palvelee joustavuutensa ansiosta hyvin niin pieniä perussivuistoja kuin laajoja, moniulotteisia portaalejakin. fSite-kotisivupakettiin voidaan helposti liittää lukemattomia lisäosia, kuten esimerkiksi valokuva-albumi, tapahtumakalenteri, erilaiset asiakasrekisterit ja verkkokaupat. Ja jos sopivaa lisäosaa ei vielä ole olemassa, tehdään teille sellainen!

fSite säästää selvää rahaa

Usein kaikki pienetkin muutokset nettisivuille teetetään siihen erikoistuneen yrityksen kautta. Pidemmällä aikavälillä tällaisesta menettelystä kertyy iso lasku. fSiten avulla yrityksen oma henkilöstö pystyy pitämään sivut helposti ajantasaisina ja alkuinvestointi maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Esimerkkisivustoja

Tyrnävän seurakunta (www.tyrnavanseurakunta.fi)
Oporasti (www.oporasti.fi)

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö »

 
© Frontside Oy | p. 044-0404 051 | topias@frontside.fi | Y-tunnus: 2246275-9 | sivustoa pyörittä fSite