Tuotteet ja palvelut

Frontside on täyden palvelun ohjelmistoyritys. Me hoidamme alan tehtäviä laidasta laitaan, aina laadusta tinkimättä ja ajallaan. Sinua helpottaaksemme olemme tuotteistaneet osan palveluistamme. Tutustu rauhassa tuotteisiimme ja jos et löydä niistä itsellesi sopivaa, ota yhteyttä niin sorvataan tarpeisiisi sopiva ratkaisu. Me palvelemme.

 

Helppoa, kun sen osaa

Usein kuulee puhuttavan, että nettisivuhankkeet ovat raskaita ja riskialttiita. Meidän kohdallamme se ei pidä paikkaansa. Huolellisesti suunniteltu hanke viedään läpi tehokkaasti avaimet käteen periaatteella niin, että teidän ei tarvitse muuta kuin kertoa toiveenne ja toimittaa meille sivujen sisältö. Me hoidamme kaiken muun teknisistä domain- ja sähköpostikonfiguraatioista visuaalisiin yksityiskohtiin.

Näin hanke etenee

1. Tilanteen ja tarpeiden kartoitus

Keskustelemme siitä, mikä on nykytilanne ja minkälaisia toiveita teillä on. Kerromme oman näkemyksemme asiasta ja yhdessä sovimme, minkälaisiin toimenpiteisiin ryhdymme. Sovimme aikataulusta, hinnasta ja sopimusehdoista. Tässä vaiheessa sovimme myös verkkopalveluihin kiinteästi kuuluvista domain- ja webho"telliasiasta.

2. Visuaalinen ilme

Jos visuaalisen ilmeen uudistaminen kuuluu osana hankkeeseen, toteutetaan se heti alkuvaiheessa. Teemme toiveidenne pohjalta ehdotuksen ja sitä kehitetään toiveidenne mukaan niin, että se vastaa odotuksianne ja tarpeitanne.

3. Sivuston rakentaminen

Rakennamme, eli koodaamme sivuston visuaalisen ilmeen mukaisesti ja lisäämme siihen sopimuksen mukaisen, sähköisessä muodossa toimittamanne sisällön. Jos sopimukseen kuuluu fSite-julkaisujärjestelmä tai fShop-verkkokauppa, ne liitetään tässä vaiheessa sivustoon ja voitte niiden avulla lisätä itse sisältöä sivuille.

4. Käyttökoulutus

Koulutamme sivuston ylläpitäjät käyttämään julkaisujärjestelmää ja verkkokaupan hallinta- ja laskutusohjelmistoa. Tässä vaiheessa myös laitamme laskun palveluistamme.

5. Lanseeraus

Asiakkaan saatettua sivuston sisällöt haluamakseen, sivusto julkaistaan ja avataan kävijöille.

6. Tuki ja ylläpito

Mikäli sivujen ylläpidossa ilmenee ongelmia, autamme ja opastamme.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö »

 
© Frontside Oy | p. 044-0404 051 | topias@frontside.fi | Y-tunnus: 2246275-9 | sivustoa pyörittä fSite