Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/modules/fsdd/fsite3.5/fsdd_modules/User.class.php on line 54 fShop-verkkokauppa
 
 
 
 
 
 
 

fShop-verkkokauppa

fShop on pitkälle kehitetty, monipuolinen ja laadukas verkkokauppa. Verkkokauppaa on helppo hallita selkeän hallintapaneelin kautta ja monet automatisoidut toiminnot helpottavat verkkokaupan ylläpitäjän työtä. Monipuoliset maksutavat ja tarkasti mietitty tilausprosessi takaavat verkkokaupan asiakkaalle onnistuneen ostostapahtuman.

 

Miksi fShop-verkkokauppa?

Selkeä ja looginen hallintapaneeli

Selkeän ja loogisen hallintapaneelin ansioista fShop-verkkokaupan ylläpito on helppoa ja hauskaa. Kaikki verkkokaupan toiminnot on ryhmitelty selkeästi ja loogisesti. Tilausten hallinnassa selkeät värikoodit ja tilauksien ryhmittely sekä automatisointi helpottavat tilausten käsittelyä sekä maksujen seuraamista.

Pitkälle kehitetty tilausprosessin kulku

fShop-verkkokaupan tilausprosessi on tarkasti harkittu ja pitkälle kehitetty. Asiakkaan näkökulmasta tilausprosessi etenee selkeästi ja loogisesti ilman turhia välivaiheita. Asiakas näkee koko ajan miten tilaus etenee ja saa selkeät ohjeet jatkosta. Sähköpostiin lähetettävä tilausvahvistus ja mahdollisuus seurata tilauksen etenemistä vähentävät turhia yhteydenottoja jättää asiakkaalle hyvän kuvan ostostapahtumasta.

Monipuoliset maksutavat, postimaksujen ja toimituskulujen hallinta

fShop-verkkokauppaan voidaan liittää kaikki yleisimmät verkkomaksutavat. Lisäksi maksutavaksi voidaan asettaa postiennakko, ennakkolasku, lasku vain yrityksille tai lasku kaikille asiakkaille. Maksutavoille ja toimitustavoille voidaan asettaa erilaisia toimituskuluja. Lisäksi verkkokauppaan on liitetty monipuolinen postimaksujen hallinta.

fShop-verkkokauppa joustaa tarpeidesi mukaan

Jokaisella verkkokauppiaalla on omat erityistarpeensa ja -toiveensa. fShop ei vähästä säikähdä, vaan se joustaa tarpeen mukaan. Verkkokauppa on räätälöitävissä niin visuaalisesti kuin teknisestikin asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Verkkokauppaan voidaan liittää lisäosia ja -ominaisuuksia. Joustavuutensa ansioista fShop-verkkokauppa sopii yhtä hyvin pienen, keskisuuren kuin suurenkin verkkokaupan tarpeisiin.

Esimerkkisivustoja

Mieskuoro Weljet (www.weljet.com)
Ledsuihku (www.ledsuihku.fi)
Sympaali Oy (www.sympaali.com)

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö »

 

 
© Frontside Oy | p. 044-0404 051 | topias@frontside.fi | Y-tunnus: 2246275-9 | sivustoa pyörittä fSite