Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/modules/fsdd/fsite3.5/fsdd_modules/User.class.php on line 54 fSpecial - ohjelmistokehitys
 
 
 
 
 
 
 

fSpecial - sovelluskehitys

Monet yritykset tarvitsevat liiketoimintansa tueksi ohjelmiston, jollaista ei vielä ole tehty. Nykyaikainen ratkaisu on kehittää sovellus web-pohjaiseksi palveluksi, jolloin palvelu on käytettävissä mistä tahansa ja millon tahansa.
Tässä muutama esimerkki ohjelmistoista, joita olemme toteuttaneet.

 

Case Kotopro

Kotopro on vastaaville työnjohtajille ja rakentajille suunnattu pientalorakentamisen toiminnanohjausratkaisu (ERP),  rakennuttajien sähköinen ja läpinäkyvä rakentamisajan dokumentointijärjestelmä sekä asumisen ammattilaiselle proaktiivinen käyttö- ja huoltokirja.

Frontside on kehittänyt Kotopron ohjelmiston sekä kotopron käyttäjille suunnatun mobiilisovelluksen.

Case Vannehaku

Vannehaku on uusi suomalainen renkaille ja vanteille tarkoitettu, pääosin ilmainen kauppapaikka. Vannehaku on erikoistunut vain renkaiden ja vanteiden ilmoituksiin, minkä takia oikeanlaiset renkaat löytyvät todella helposti ja nopeasti. Vannehaku tarjoaa yksityisille loistavan kanavan myydä ylimääräisiksi jääneet renkaat ja vanteet. Palvelussa on jo tuhansia yksityisten rengas- ja vannesarjoja. Rengas- ja vanneliikkeille vannehaku tarjoaa erinomaisen ja helpon tavan markkinoida tuotteita edullisin hinnoin.

Frontside on ollut mukana kehittämässä Vannehaun ohjelmistoa sekä vastannut Vannehaun visuaalisesta ilmeestä ja käyttöliittymästä.

Case Zekata

Zekata tarjoaa pientalotyömaan vastaava työnjohtaja- ja pääsuunnittelijapalveluita Etelä-Suomessa. Frontside on toteuttanut zekatan verkkopalvelun pitkäjänteisen kehitystyön kautta nykyiseen muotoonsa. Zekatan asiakkaille ja työntekijöille on tarjolla laaja extranet-sivusto, joka tarjoaa työkaluja ja tietoa rakennusprojektin tarpeisiin. Osana palvelua olemme toteuttaneet myös mobiilisovelluksen joka mahdollistaa tietoon pääsyn ja datan lisäämisen myös työmaalta käsin matkapuhelimen avulla.

Frontside on kehittänyt Zekatan työntekijöille ja asiakkaille suunnatun palvelun sekä mobiilisovelluksen.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö »

 

 
© Frontside Oy | p. 044-0404 051 | topias@frontside.fi | Y-tunnus: 2246275-9 | sivustoa pyörittä fSite